Gezocht ervaren zzp’ers (23 oktober 2017)

In verband met de aanname van meerdere grote projecten in de regio’s Utrecht, Amsterdam en het Gooi zijn wij zoekende naar ervaren zzp’ers.

Doelstelling is het vormen van een hecht team voor de uitvoering van grote maar vooral mooie projecten in het hogere segment.

Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is dan ook een pré.

 

Vakwerk begint bij de basis (3 oktober 2017)

De kwaliteit van de ondergrond is bepalend voor het eindresultaat van schilderwerk. Gedegen schuurwerk is dan ook de basis van ons vak. Op uitnodiging van Sikkens Trade Support is bij SIA Abrasives in Zwitserland een workshop bijgewoond. Praktische zaken omtrent schuren zijn besproken en een certificaat is behaald.

 

Erkend leerbedrijf (18 mei 2017)

Ons bedrijf is onlangs erkend als leerbedrijf.

Het begeleiden van studenten draagt bij aan het opleiden van vakmensen. De bouwsector maakt een explosieve groei door en de behoefte aan gespecialiseerde schilders blijft groot.

 

VCA Vol certificaat (27 juli 2016)

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Mileu (VGM) Checklist Aannemers.

In de hoedanigheid van aannemer worden werkzaamheden vaak uitgevoerd met een verhoogd risico binnen een risicovolle omgeving. Gedacht kan worden aan het werken op bouwterreinen en in fabrieken.

In het behalen van een VCA bestaan verschillende gradaties. Inmiddels is door Kees het VCA Vol behaald waardoor hij als operationeel leidinggevende rekening houdt met het milieu en de gezondheid van zijn personeel.