schilder werk-posseDe eerste stap bij schilderwerk is het zoeken van een kundige schilder voor professioneel advies. Kees Kuipers schilderwerken geeft een weloverwogen en eerlijk advies.

Door ons wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit verf en ondergrond materialen.  Aan uw object wordt daarmee niet alleen een optimale bescherming geboden, het geniet tevens een langere levensduur. Wij werken dan ook, in samenwerking met professionele leveranciers, met de nieuwste verfsystemen om een optimaal resultaat te leveren.

Tot slot stellen wij graag, in samenspraak met u en indien gewenst, een plan voor periodiek onderhoud vast. Hoge kosten en achterstallig onderhoud worden daarmee voorkomen.

Buitenschilderwerk

Wij kunnen u helpen uw huis een goede bescherming te bieden tegen de elementen waaraan uw object wordt blootgesteld. Door het juiste onderhoud te plegen, kan houtrot worden voorkomen en een langere levensduur van ondergronden door ons worden gegarandeerd.

Binnenschilderwerk / spuitwerk

Naast het traditioneel schilderen (met de hand) kan verf ook worden gespoten. Specialistisch spuitwerk is mogelijk voor zowel wanden als houtwerk. Zeker bij nieuw stucwerk adviseren wij uw wanden en plafonds te spuiten voor de mooiste afwerking.

Voor
Voor
Na
Na

Voor meer informatie over binnen- of buitenschilderwerk neemt u gerust contact met ons op via de contact pagina.